PSG – City

De twee grootste ‘nouveaux riches’ van het Europese voetbal nemen het opnieuw elkaar op. City (7 matchen) en PSG (9 matchen) zijn al een tijdje ongeslagen maar de Parijzenaars bleven wel op een 1-1 steken in Brugge. Kan City hen een nieuwe opdoffer verkopen? Wed hier op winst van de Citizens.

Leipzig – Brugge

Op de eerste speeldag verloor Leipzig met 6-3 in Manchester, en in de eigen competitie gaat het op en neer. Ze scoorden al wel 12 goals, maar verzamelden nog maar 7 op 18 punten. Brugge staat aan de leiding in de JPL, al kan de huidige vorm wel beter. Maar Europees kunnen ze schitteren, dat bewezen ze al tegen PSG! Wed hier op een stuntwinst van Club.

Milan – Atlético

De Spaanse landskampioen heeft al betere seizoensstarten (14/21) gekend in La Liga en in de Champions League bleef het op 0-0 steken tegen Porto. Op bezoek bij Milan wordt het niet makkelijker. De rossoneri pakten 16/18 in de Serie A maar verloren wel al van Liverpool in Groep B. Wed hier op een draw.

Juve – Chelsea

Juve won nog maar twee keer in de Serie A maar begon wel met een driepunter aan het Europese avontuur. Huidig Europees kampioen Chelsea startte degelijk aan de Premier League (13/18) en is één van de topkandidaten voor de eindwinst van de CL én de eigen competitie. Wed hier op winst van Chelsea en een goal van Lukaku.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…