Zondag speelt België tegen Tsjechië in hun vijfde kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Voorlopig pakten ze 10 op 12 in groep E. Maken ze er 13 op 15 van?

België wint

Estland leek even voor een strubbeling te zorgen, maar uiteindelijk wonnen de Belgen met 2-5 in Talin. België staat nog steeds op de eerste plaats van de FIFA-ranking en is nog ongeslagen in hun kwalificatiegroep. Voor hun uitschakeling op het EK door de latere winnaar Italië, waren ze aan een indrukwekkende reeks van 13 ongeslagen matchen bezig. We kwamen de Tsjechen ook tegen in de kwalificatie voor het WK 2002 en wonnen toen tweemaal met 1-0. Zet hier in op winst van België.

Tsjechië wint

De Tsjechen zorgden de jongste jaren al enkele keren voor een stunt tegen grotere landen. Op het EK hielden ze Kroatië op een draw en schakelden ze Nederland uit. In de EK-kwalificatie wonnen ze ook van Engeland. In de heenmatch in Praag geraakten de Belgen niet verder dan 1-1. En vaan de acht wedstrijden die we ooit tegen hen speelden, werden we 3 keer verslagen. Wed hier op winst van Tsjechië.

Bekijk hier alle wedstrijden van de Europese WK-kwalificatie.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…