Na de verrassende vierde plaats van de Belgische ploeg in het 3×3 basketbal, konden ook de Belgische vrouwen al mooie resultaten neerzetten in het ‘gewone’ basketbal. Ze wonnen van Australië en Puerto Rico en eindigden zo tweede in hun groep.

Ze staan tegenover Japan in de kwartfinale. Het thuisland won van Frankrijk en Nigeria maar moest haar meerdere erkennen in Team USA. België en Japan troffen elkaar drie keer in de voorbije drie jaar, en België kon slechts één keer winnen.

Japan is in betere vorm: ze kenden slechts drie keer verlies in hun 17 laatste matchen, tegenover vijf keer voor België. Wed hier op deze match.

Ontdek hier de andere drie kwartfinales:

China – Servië

Australië – Verenigde Staten

Spanje – Frankrijk

In het hockey lossen de Belgen de hoge verwachtingen voorlopig vlotjes in. Ze staan in de finale en willen beter doen dan hun zilveren medaille in Rio 2016! De laatste tegenstander: Australië! Australië en België zijn de enige hockeyteams die nog niet verloren in Tokio. De Australiërs wonnen de World Cup in 2010 en 2014 en pakten goud in Athene 2004. Zij zijn licht favoriet, hoewel België de beste aanval én verdediging heeft tot dusver. Wed hier op de winnaar van het hockey bij de mannen!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…