Zowel Huybrechts als Van den Bergh doen mee aan de World Grand Prix. Kunnen zij vijfvoudig winnaar en titelverdediger Michael Van Gerwen van zijn troon stoten?

Dimitri Van den Bergh

Bijgenaamd ‘The Dreammaker’ of ‘Dancing Dimi’ is een 26-jarige Antwerpenaar die tweemaal wereldkampioen werd in de jeugdreeksen. Hij staat momenteel op een indrukwekkende 11de plaats in de PDC Order of Merit.
Van den Bergh won deze zomer nog de World Matchplay en mag met vertrouwen toeleven naar dit toernooi. Hij zit in groep vier met Michael Smith, Mensur Suljovic en Dirk van Duijvenbode. Hij neemt het eerst op tegen Smith, waartegen hij slechts één van de vier eerdere confrontaties kon winnen. Tegen Suljovic won hij twee van de vier duels. Zet hier in op winst van Van den Bergh tegen Smith.

Kim Huybrechts

De 34-jarige Antwerpenaar staat in het circuit bekend als ‘The Hurricane’, maar is momenteel niet aan zijn beste periode bezig. Hij staat wel nog op een 40e plaats op de PDC Order of Merit.
In groep drie krijgt Kim Huybrechts gezelschap van Gerwyn Price, Jermaine Wattimena en Brendan Dolan. Wed hier op een overwinning van Huybrechts tegen Brendan Dolan.

Check hier alle dartsweddenschappen op Napoleon Sports & Casino.

1 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…