De Serie A-fan beleeft een spannend seizoen, al lijkt Inter nu wel een kloofje geslagen te hebben. Maar blijft dat zo na speeldag 20?

Bologna – Inter

De thuisploeg kent een goed seizoen, al verloor het vier van haar laatste zes thuismatchen. Meer zelfs: Bologna verloor geen enkele van haar laatste 13 thuismatchen tegen Inter!

Lazio – Empoli

Lazio won 10 van hun laatste 12 thuismatchen tegen Empoli, de andere twee eindigden op een draw. Empoli verloor slechts 2 van hun laatste 10 wedstrijden. Immobile zit al aan 13 goals in 15 wedstrijden en heeft zo het hoogste goals per match-gemiddelde van de Serie A.

Atalanta – Torino

Atalanta is weer goed op weg naar een vierde top-4-plaats op rij. Met ‘slechts’ twee goals/match is de doelpuntenproductie van Atalanta dit seizoen wel wat minder dan andere jaren. Torino heeft de op drie na beste verdediging van de reeks.

Milan – Roma

Milan verloor slechts 1 van de laatste 8 ontmoetingen met Roma. De Romeinen verloren al 5 van hun 9 uitmatchen dit seizoen.

Juventus – Napoli

De vorm van Napoli viel in een diepe put, met thuisnederlagen tegen Atalanta, Empoli en Spezia in hun laatste vijf matchen. Juve is aan de omgekeerde beweging bezig: het is nu zes wedstrijden ongeslagen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…