Europa League:

– Olympiakos vs RAFC

Met ook Frankfurt en Fenerbahce zit Antwerp in een moeilijke groep. Ze mogen meteen op bezoek bij Olympiakos, dat al 12 thuismatchen ongeslagen is. Ze schakelden deze zomer al Neftchi Baku (UCL) en Slovan Bratislava (UEL), maar werden op hun beurt uit de UCL-kwalificatie geknikkerd door Ludogorets Razgrad, een tegenstander tegen wie Antwerp vorig seizoen nog tweemaal won. Olympiakos is wel favoriet, zeker nu Antwerp slechts 8 op 18 pakte in de JPL.

– Rapid Wien vs Genk

Het is al de derde jaargang dat Rapid en Genk elkaar treffen in de groepsfase van de Europa League. Dusver waren er twee draws, 1W en 1L voor Genk in deze confrontaties. Rapid zal het moeten hebben van het thuisvoordeel tegen de Genkies!

Europa Conference League:

– Flora Tallinn vs Gent

De Esten werden maar nipt uit de Europa League-kwalificaties gewipt door Omonia Nicosia. In eigen competitie lijkt het naast de titel te gaan grijpen, dus willen ze misschien wel alles op alle zetten in de Conference League. Wed hier op een uitzege van de Buffalo’s.

Bekijk hier alle matchen uit de Conference League.

Momenteel staat Tottenham met stip op één als topkandidaat om de Europa Conference League te winnen. Roma, Feyenoord, Rennes en zelfs Union Berlin worden bij de kanshebbers gerekend: Gent, AZ, Bazel, Slavia en Vitesse maken de top-10 vol.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…