De vier NBA-finalisten spelen hun laatste troefkaarten uit in de Conference Finals.

Phoenix Suns – LA Clippers

De Suns staan 3-1 voor en mogen het nu thuis afmaken. Tweemaal werd het erg spannend, vooral in Game 2. De Clippers hebben betere driepunterpercentage verzameld (34,2% vs 30%), maar zijn een stuk zwakker in de free throws (75,3% vs 90,2%). De Suns bewezen al dominant te zijn in de blocks en assists. Paul George is de man bij de Clippers, terwijl er bij de Suns meerdere spelers zijn die een glansrol kunnen opnemen: Devin Booker, Cameron Payne, Chris Paul en Deandre Ayton.

Trouwens: het is nog niet zolang geleden (2016 tot 2019!) dat de Clippers 12 matchen op rij wonnen tegen de Suns. Benieuwd of dat nog nazindert. Volg de match live en wed hier!

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks

De Hawks schakelden de 76ers en de Knicks uit maar staan nu 2-1 in het krijt tegen de Milwaukee Bucks (die de Brooklyn Nets en de Miami Heat uit de Playoffs knikkerden). Van de voorbije negentien confrontaties (sinds januari 2017!) wonnen de Hawks er slechts vier.

De Bucks kunnen betere statistieken voorleggen in zowat elke relevante parameter, maar de Hawks kunnen natuurlijk wel rekenen op Trae Young (al goed voor 98 punten over drie matchen). Bij de Bucks kijken we vooral naar de Griek Giannis Antetokounmpo (gemiddeld 30,7 punten per match tegen de Hawks).

Wed hier op deze match!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…