De Europa Conference League staat in de startblokken. In de tweede kwalificatieronde komen enkele bekende teams erbij. Check hier alle matchen.

Drita (KOS) – Feyenoord

De vice-kampioen van de Kosovaarse Superliga mag geen probleem vormen voor de Rotterdammers. Hoewel Feyenoord enkele sterkhouders én coach Dick Advocaat zag vertrekken, heeft het voldoende kwaliteit om deze match te winnen.

AA Gent – Vålerenga

De Buffalo’s hebben een van de moeilijkere tegenstanders geloot. De Noorse nummer drie van vorig seizoen heeft al heel wat Europese ervaring in het verleden, maar het was nu wel al 10 jaar geleden dat het aan een Europese competitie deelnam. De Noren hebben een stuk meer wedstrijdritme, maar zijn in mindere vorm: ze wonnen slechts twee van hun laatste acht matchen. Wed hier op deze wedstrijd.

De makkelijkste affiches zijn voor Hibernian (tegen het Andorrese FC Santa Coloma) en FC Kopenhagen (tegen het Wit-Russische Torpedo Belaz Zhodino).

In de volgende kwalificatieronde mag Anderlecht zich meten met de winnaar van het duel tussen CS Universitatea Craiova en KF Laçi.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…